Szálas műszempilla

Szempilla-hosszabítás!

Tartós szempilla építés vagy hosszabbítás, Szálankénti műszempilla, 3D ( régi nevén ) vagy Klasszikus 1D műszempilla.

Az utóbbi időben pedig a legújabb technika elterjedésével már az 2D, 3D, 4D, 5D, 6D elnevezéssel is talàlkozhatunk.

A szempilla hosszabbítás -angolul Eyelash extension- az 1990 években jelent meg Amerikában. Az Ázsiából útnak indult szálankénti szempilla hosszabbítás Amerika után az egész világot meghódította. Jelenleg is az egyik legjobban keresett és fejlődő ágazata a szépségszakmának! Külföldön külön szépségszalonok működnek, amik kizárólag szempilla és szemöldök építéssel foglalkoznak.

Szerencsére ma már Magyarországon is egyre elterjedtebb, hogy egy szakember kizárólag szempilla építéssel foglalkozik.Nagyon sok szakember pedig kiegészítő szolgálatásként teszi elérhetővé a szempilla építést a palettáján.

1D ( KLASSZIKUS ) SZEMPILLA:
Régi nevén 3D szempilla. Ez a legelterjedtebb elnevezés a szempilla hosszabbítás területen. Ma ezt a technikát 1D-nek is nevezik, hiszen egy szempillára 1 szál műszempilla kerül applikálásra.

2D SZEMPILLA:
Ez a technika a duplázást jelenti, vagyis speciálisan könnyített pillák használatával egy pillára két szempilla kerül, így sokkal dúsabb hatás érhető el, a saját szempilla roncsolódása nélkül!

3D SZEMPILLA:
Ez a technika pedig a triplázást vagy volume ( Russian Volume ) technikát jelenti, ahol már három könnyített súlyú szempilla kerül applikálásra. A dúsítás még ennél a technikánál is szép természetes hatású, a saját szempillát helyes applikáció mellett nem károsítja. 

One Reply to “Szálas műszempilla”

Leave a Reply

Your email address will not be published.