Alissa beauté

ALISSA BEAUTÉ NATÚRKOZMETIKUMOK
natur- professzionális termékek

AZ ALISSA BEAUTÉ MÁRKANÉV A SZÉPSÉGÁPOLÁSI TERMÉKEK SZÉLES SKÁLÁJÁT ÖLELI FEL, AMELYEKET OLASZORSZÁGI LABORATÓRIUMUNKBAN ÁLLÍTUNK ELŐ A LEGKORSZERŰBB SZÉPSÉGÁPOLÁSI TERÜLETEN VÉGZETT TUDOMÁNYOS ÉS TECHNIKAI KUTATÁSOK ALAPJÁN

Az Alissa Beauté jövőképe egyszerű és tiszta: egy olyan termékskála megalkotása, mely mentes minden ismert irritáló hatású összetevőtől, de koncentráltan tartalmaz tiszta és természetes hatóanyagokat, ötvözve a legújabb technológiájú aktív összetevőkkel, mindez a professzionális piac igényeire szabva.

AZ ALISSA BEAUTÉ TERMÉKEK LEGFŐBB JELLEMZŐI A KIEGYENSÚLYOZOTT RECEPTÚRÁK ÉS A TÖKÉLETESEN TISZTA TERMÉSZETES OLAJOK ÉS HATÓANYAGOK EGYEDÜLÁLLÓ ÖTVÖZETE A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA FELHASZNÁLÁSÁVAL.

Az Alissa Beauté a különböző bőrtípusoknak megfelelő, különleges összetételű aktív összetevőkből álló terméksorokat kínál.

Parabén mentes, ásványi olaj (vazelin) mentes, szilikon mentes, színezék mentes, szulfát mentes, bőrgyógyászatilag tesztelt.

TERMÉSZETES BÁZIS

Sheavaj, argánolaj, mandulaolaj, rizskorpa olaj, jojoba olaj…

BIOTECHNOLÓGIA ÖSSZETEVŐK

Szójababból előállított fitoösztrogén, Matrixyl 3000 (Peptid komplex), syn – ake, őssejtek, hyaluronsav, vitamin komplex, aminosavak…

TERMÉSZETES HATÓANYAGOK

Ginseng, hamamelisz, trehalóz, spirulina, lecitin…